Veau mijoté aux épices, purée de carotte

Veau mijoté aux épices, purée de carotte

3.9 116 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en quatre
    80 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • ras el-hanout
    1 c. à soupe
  • de sauté de veau
    500 g
  • d'eau
    350 g
  • de romarin frais
    1 branche
  • feuille de laurier frais
    1
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de carottes (8), en cubes
    850 g
  • de cumin en poudre
    1 c. à café
  • orange non traitée 30 g de jus et zeste râpé
    ½

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 273 kcal / 1144 kJ
Białko 41 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...