Colin aux asperges et pâtes à lasagne
TM6 TM5 TM31

Colin aux asperges et pâtes à lasagne

3.0 (19 ocen)

Składniki

  • 35 g de moutarde
  • 50 g de miel
  • ½ citron jaune, le zeste et le jus
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • 15 g de graines de sésame
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1500 g d'eau
  • 500 g d'asperges vertes
  • 500 g de colin, en tranches
  • 12 feuilles de lasagne

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2548 kJ / 609 kcal
Białko
41 g
Węglowodany
69 g
Tłuszcz
18 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy