Colin aux asperges et pâtes à lasagne

Colin aux asperges et pâtes à lasagne

3.0 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 35 g de moutarde
  • 50 g de miel
  • ½ citron jaune le zeste et le jus
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • 15 g de graines de sésame
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1500 g d'eau
  • 500 g d'asperges vertes
  • 500 g de colin en tranches
  • 12 feuilles de lasagne

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 41 g
Kalorie 2548 kJ / 609 kcal
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 69 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...