Torta di Pane

Torta di Pane

4.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
48 morceaux

Składniki

  • de sucre
    180 g
  • de beurre mou coupé en morceaux et un peu plus pour graisser
    100 g
  • de pain de la veille, coupé en cubes (3 cm)
    250 g
  • de biscuits, amaretti coupés en dés
    100 g
  • de lait
    700 g
  • de sucre vanillé
    1 c. à café
  • de sel
    1 pincée
  • de cacao en poudre (toutes sortes)
    75 g
  • de pignons de pin
    100 g
  • de raisins de Smyrne
    100 g
  • d'écorce d'orange confite
    100 g
  • œufs
    3
  • de grappa
    2 c. à café

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 99 kcal / 413 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...