Torta di Pane

Torta di Pane

3.8 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
48 morceaux

Składniki

  • 180 g de sucre
  • 100 g de beurre mou coupé en morceaux et un peu plus pour graisser
  • 250 g de pain de la veille, coupé en cubes (3 cm)
  • 100 g de biscuits, amaretti coupés en dés
  • 700 g de lait
  • 1 c. à café de sucre vanillé
  • 1 pincée de sel
  • 75 g de cacao en poudre (toutes sortes)
  • 100 g de pignons de pin
  • 100 g de raisins de Smyrne
  • 100 g d'écorce d'orange confite
  • 3 œufs
  • 2 c. à café de grappa

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Białko 3 g
Kalorie 413 kJ / 99 kcal
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...