Panzerotti alla romana

Panzerotti alla romana

4.0 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
20 morceaux

Składniki

Pâte
  • de farine
    320 g
  • de beurre mou, en morceaux
    40 g
  • d'eau
    150 g
  • de sel
    1 c. à café
Garniture
  • de jambon cuit en dés
    50 g
  • de mozzarella bien égouttée et en dés (2 cm)
    100 g
    100 g de scamorza, (ou de caciotta) en dés (2 cm)
  • œuf blanc séparé du jaune
    1
  • de sel
    1 pincée
  • de poivre noir, moulu
    1 pincée
Terminer la préparation
  • de la farine pour le plan de travail
  • de l'huile d'olive pour la friture

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 362 kcal / 1515 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...