Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte
- 220 g d'eau à température ambiante
- 1 c. à café de sucre
- 20 g de levure fraîche émiettée
- 400 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 200 g de mozzarella en morceaux
- 250 g de tomates pelées en dés, en boîte
- 2 - 3 pincées de sel (opcjonalnie)
- 10 - 15 feuilles de basilic frais, déchirées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2544 kJ / 607 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 78 g
- Tłuszcz
- 24 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortiglioni au poulet et olives noires
35 Min
Gâteau au chocolat - café aérien
1 Std. 20 Min
Pain express
1 Std. 15 Min
Spaghetti Carbonara
35 Min
Tarte aux poires séchées du Toggenbourg
Brak ocen
Tarte aux pommes
1 Std. 15 Min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2 godz. 35 min
Mini pizzas «Tricolores »
Brak ocen
Paella aux haricots rouges
55min
Pâte brisée
2h 5min
Poulet citron
50 Min
Couscous à l'orange et au saumon à la vapeur
35 Min