Maluns des Grisons (spécialité grisonne à base de pommes de terre cuites)

Maluns des Grisons (spécialité grisonne à base de pommes de terre cuites)

4.5 2 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 800 g de pommes de terre à chair ferme cuites de la veille, pelées et coupées en morceaux (3 cm)
  • 300 g de farine
  • 1 c. à café de sel selon les goûts
  • 80 g de beurre dont 10 g coupé en petits morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 12 g
Kalorie 2325 kJ / 556 kcal
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 84 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...