
Urządzenia i Akcesoria
Pennette à l’espadon et aubergines au romarin
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
de persil frais feuilles lavées et séchées2 - 3 brins
-
d'huile d'olive extra vierge40 g
-
échalote40 g
-
piment rouge petit, épépiné1
-
gousse d'ail1
-
de romarin, frais aiguilles lavées et séchées½ brin
-
d'aubergines en dés (1-2 cm)250 g
-
d'espadon en dés (1-2 cm)250 g
-
de sel½ c. à café
-
de pâte sèche, type mezze penne320 g
-
de vin blanc, sec100 g
-
de tomates San Marzano en dés (1-2 cm)150 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
475 kcal /
1989 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
61 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pâtes
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria