Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- beurre, pour graisser le plat
- 500 g de farine
- 50 g de chorizo, sans peau
- 250 g de jambon, en morceaux
- 150 g de lardons, en morceaux
- 4 œufs
- 200 g d'huile
- 300 g de lait
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de poudre à lever
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3238 kJ / 774 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 50 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin de pappardelle sauce bolognaise et ricotta
1h 30min
Gratin de l’armailli
50min
Hiboux en fromage
Brak ocen
Salade de cornettes
30min
Boeuf Stroganoff
45min
Cassolette de poulet et de lard
1 Std. 10 Min
Biscuits mous à la pistache
45min
Quiche salami-fromage
2h 10min
Tarte flambée vaudoise
1h 30min
Gratin de cornettes
50min
Spaghetti tomates et lardons
35min
Crème Thermomix®
45min