Pasta risottata con cipolle caramellate e patate

Pasta risottata con cipolle caramellate e patate

2.9 53 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolle rosse a listarelle
    150 g
  • di patate pelate e a tocchetti (2 cm)
    250 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di zucchero
    30 g
  • di aceto di vino rosso
    40 g
  • di acqua
    720 g
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di pasta secca tipo fusilli
    320 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 477.3 kcal / 1995.3 kJ
Białko 12.1 g
Tłuszcz 12.6 g
Węglowodany 83.5 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Sód 993.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...