Pasta risottata con cipolle caramellate e patate

Pasta risottata con cipolle caramellate e patate

2.9 58 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 150 g di cipolle rosse a listarelle
  • 250 g di patate pelate e a tocchetti (2 cm)
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 30 g zucchero
  • 40 g di aceto di vino rosso
  • 720 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 320 g di pasta secca tipo fusilli

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 993.8 mg
Białko 12.1 g
Kalorie 1995.3 kJ / 477.3 kcal
Tłuszcz 12.6 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Węglowodany 83.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...