Fusilli risottati alle seppie

Fusilli risottati alle seppie

4.4 50 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino secco
  • 50 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
  • 1 filetto di acciuga sott'olio
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 400 g di seppie pulite e a listarelle
  • 30 g di vino bianco
  • 640 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta secca tipo fusilli

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 24.9 g
Kalorie 2000 kJ / 478 kcal
Tłuszcz 13.1 g
Węglowodany 65.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...