Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 600 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 200 g di fagiolini verdi freschi
- 8 - 16 fettine di pancetta tesa di maiale (100 g), affumicata, a fette sottili
- 80 - 100 g di burro
-
1 - 2
cucchiaini di timo fresco
lub 1 cucchiaino di timo secco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1596 kJ / 382 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata di tacchino e fagiolini
45min
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1h
Insalata di fagiolini
40min
Fagiolini in gremolada
30min
Patate e fagiolini al pesto
35min
Insalata di zucchine e asparagi
35min
Insalata di riso
40min
Insalata di patate e verdure con pollo
1 Std. 15 Min
Insalata di riso basmati
55min
Insalata di riso e verdure
30min
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30min
Insalata riso e agrumi
30min