Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa ai peperoni
- 50 g di cipolla bianca in quarti
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di peperoni rossi o gialli, puliti e a tocchetti (2 cm circa)
- ½ cucchiaino di zucchero
- 10 g di aceto
- ¼ di cucchiaino di sale
Hamburger
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 500 g di carne trita di maiale
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di origano secco
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Białko
- 27.8 g
- Węglowodany
- 8.4 g
- Tłuszcz
- 17.8 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hamburger di pollo
1 Std.
Rotolo di patate con salmone affumicato
1 Std. 10 Min
Frittata solo albumi
35min
Hamburger di manzo con salsa barbecue
6h 30min
Svizzere di pollo
35min
Mini kebab e patate con salsa yogurt alla menta
40 Min
Hamburger di pollo con salsa allo yogurt
2 Std. 10 Min
Peperoni ripieni di carne
1 Std. 20 Min
Stecco di carne con cuore filante
20min
Pollo al Varoma con verdure e salsa ai peperoni
1 Std.
Hamburger di manzo
1 Std.
Polpette con patate al forno piccanti
1 Std.