Fusilli con pesto di rucola e bresaola

Fusilli con pesto di rucola e bresaola

4.3 68 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di rucola fresca, lavata
  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    60 g di pecorino, a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di olio extravergine di oliva
  • 60 g di pistacchi al naturale sgusciati
  • 1 spicchio di aglio
  • 1200 g di acqua
  • 10 g di sale
  • 320 g di pasta secca tipo fusilli
  • 70 g di bresaola a fette

Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1877.4 mg
Białko 27.4 g
Kalorie 3332.2 kJ / 796.4 kcal
Tłuszcz 55 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 11.6 g
Węglowodany 69.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...