Fusilli con pesto di rucola e bresaola

Fusilli con pesto di rucola e bresaola

4.3 67 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di rucola fresca, lavata
    100 g
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    60 g
    60 g di pecorino, a pezzi (2-3 cm)
  • di olio extravergine di oliva
    150 g
  • di pistacchi al naturale sgusciati
    60 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di acqua
    1200 g
  • di sale
    10 g
  • di pasta secca tipo fusilli
    320 g
  • di bresaola a fette
    70 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 796.4 kcal / 3332.2 kJ
Białko 27.4 g
Tłuszcz 55 g
Węglowodany 69.4 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 11.6 g
Sód 1877.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...