Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di olio di oliva
- 500 g di patate a dadini (2 cm)
- 600 g di zucca Butternut a dadini (1 cm)
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di sale
- 3 ½ cucchiaini di paprica dolce
- ¼ di cucchiaini di pepe
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di salsiccia a tocchetti (3 cm)
- 100 g di panna da cucina
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 2 pizzichi di noce moscata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2448 kJ / 585 kcal
- Białko
- 28.7 g
- Węglowodany
- 49.2 g
- Tłuszcz
- 30.4 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3h 55 min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min
Spiedini di pollo alla provenzale
45min
Pollo in umido con zafferano e arancia
1h 25min
Insalata di patate all'australiana
1h 30min
Salsiccia al primitivo
50min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30min
Involtini di scottona
1h 10min
Melanzane sorpresa di Mattia Poggi
1h
Uova fiamminghe al vapore
45min
Zucchine ripiene di uova
1h
Involtini di vitello al vapore con insalata verde veloce
40min