
Urządzenia i Akcesoria
Krakersy z kapustą kiszoną i nasionami konopi
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
40 sztuk
Składniki
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki50 g
-
kapusty kiszonej250 - 300 g
-
kaszy gryczanej, niepalonej200 g
-
nasion kolendry1 łyżeczka
-
marchewki pokrojonej na 2 cm kawałki120 g
-
cebuli przekrojonej na pół30 g
-
nasion konopi łuskanych130 g
-
siemienia lnianego50 g
-
ziaren sezamu, białego30 g
-
octu jabłkowego30 g
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
sól gruboziarnista do posypania krakersów
-
mieszanki przypraw z chili¼ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
56.3 kcal /
235.8 kJ
Białko
2.8 g
Tłuszcz
3.1 g
Węglowodany
4.8 g
Błonnik
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SUPERFOOD
10 Przepisów
Polska
Polska