Urządzenia i Akcesoria
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Herb Butter
-
parsley leaves only3 sprigs
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
fresh sage leaves3 - 4
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
fresh chives in pieces (1 in.)10
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter softened8 oz
Vegetables and Steaks
-
fresh rosemary leaves only, plus extra to garnish1 - 2 sprigs
-
vegetable oil plus extra to brush1 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
potatoes peeled, cubed (1 in.)16 oz
-
water20 oz
-
broccoli florets12 oz
-
sirloin steaks (1½ in. thick)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1148 mg
Białko
49 g
Kalorie
3489 kJ /
834 kcal
Tłuszcz
61 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
33 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Mixed Herbs Rice
35 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Cajun Chicken Gumbo
1 godz. 45 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Pozole Blanco
1 godz. 40 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 min
Turkey Taco Meat Filling
35 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.