Urządzenia i Akcesoria
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
5 portion
Składniki
-
smoked paprika2 tbsp
-
chili flakes, dried½ tsp
-
dried tarragon1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
sugar1 tsp
-
pork loin (see Tip)35 oz
-
potatoes (i.e. Idaho), peeled, cubed (1 in.)32 oz
-
5 oz watervegetable stock5 oz
-
whole milk3 oz
-
unsalted butter cubed2 oz
-
fresh ground black pepper to taste
-
salt to taste1 tsp
-
arugula leaves to serve3 oz
-
cherry tomato halved, to serve20 - 25
-
balsamic vinegar to drizzle
-
fresh parsley, leaves only chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
623.2 mg
Białko
47.4 g
Kalorie
2796.3 kJ /
668.3 kcal
Tłuszcz
33.4 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
44.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Jersey Beef
30 min
Baked Chili Beans
50 min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 godz. 10 min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1 godz.
Paprika Chicken with Vegetables and Mashed Sweet Potatoes
50 min
Fettuccine Alfredo
40 min
Philly Cheesesteak
50 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Ground Beef Taco Filling
25 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min