Urządzenia i Akcesoria
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
5 portion
Składniki
-
smoked paprika2 tbsp
-
chili flakes, dried½ tsp
-
dried tarragon1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
sugar1 tsp
-
pork loin (see Tip)35 oz
-
potatoes (i.e. Idaho), peeled, cubed (1 in.)32 oz
-
5 oz watervegetable stock5 oz
-
whole milk3 oz
-
unsalted butter cubed2 oz
-
fresh ground black pepper to taste
-
salt to taste1 tsp
-
arugula leaves to serve3 oz
-
cherry tomato halved, to serve20 - 25
-
balsamic vinegar to drizzle
-
fresh parsley, leaves only chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
623.2 mg
Białko
47.4 g
Kalorie
2796.3 kJ /
668.3 kcal
Tłuszcz
33.4 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
44.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45min
Jersey Beef
30min
Curly Fries with Garlic Sauce
55min
Steak au Poivre
20min
Beer Brats with Onions and Peppers
4h 15min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min
Carnitas
50min
Raspberry and Basil Sangria
Ninguna valoración
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Loaded Potato Soup
30min