Polenta, oignons confits et chèvre doux

Polenta, oignons confits et chèvre doux

3.4 49 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de fromage de chèvre demi-sec en morceaux
  • 40 g de beurre
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 300 g d'oignons doux
  • 1 c. à soupe de cassonade
  • 3 c. à soupe de vinaigre balsamique
  • 3 pincées de quatre-épices
  • du sel
  • 900 g d'eau
  • 1 c. à café rase de sel
  • 250 g de lait
  • 175 g de polenta
  • 100 g de fromage de chèvre doux (type Chavroux®)
  • poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 14 g
Kalorie 1814 kJ / 434 kcal
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...