
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte
- 650 g de chou-fleur en fleurettes
- 1 c. à soupe d'origan déshydraté
- 1 œuf
- 1 c. à soupe de moutarde
La garniture
- 2 c. à soupe de crème fraîche légère
- 125 g de mozzarella en fines lamelles
- 100 g de champignons de Paris frais en fines lamelles
- 1 branche de romarin frais
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 64 kcal / 264 kJ
- Białko
- 10 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Węglowodany
- 4 g