Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 4 courges d'hiver individuelles
- 225 g de blancs de poireau (3-4 blancs de poireau), coupés en tronçons
- 15 g de beurre
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 crottins de Chavignol
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2363 kJ / 567.5 kcal
- Białko
- 23.8 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 28.8 g
- Błonnik
- 23.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin de ravioles, céleri et poireaux
1 godz. 5 min
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2 godz. 25 min
Tarte au chou romanesco et roquefort
1 Std. 15 Min
Tartines au potimarron et fromage à raclette
35 Min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1 Std. 40 Min
Butternut à la cannelle, œuf mollet
45 Min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 Std. 15 Min
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10 min
Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons
40 min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 Min
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1 godz. 5 min
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1j 25 menit