Petite courge au crottin de Chavignol

Petite courge au crottin de Chavignol

4.2 71 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • courges d'hiver individuelles
    4
  • de blancs de poireau (3-4 blancs de poireau), coupés en tronçons
    225 g
  • de beurre
    15 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    80 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • crottins de Chavignol
    4

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 567.5 kcal / 2363 kJ
Białko 23.8 g
Tłuszcz 28.8 g
Węglowodany 53 g
Błonnik 23.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...