
Urządzenia i Akcesoria
Petite courge au crottin de Chavignol
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
d'eau500 g
-
courges d'hiver individuelles4
-
de blancs de poireau (3-4 blancs de poireau), coupés en tronçons225 g
-
de beurre15 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.80 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts4 pincées
-
de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts4 pincées
-
crottins de Chavignol4
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
567.5 kcal /
2363 kJ
Białko
23.8 g
Tłuszcz
28.8 g
Węglowodany
53 g
Błonnik
23.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi - n°17
39 Przepisów
Francja
Francja