Petite courge au crottin de Chavignol

Petite courge au crottin de Chavignol

4.2 74 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 4 courges d'hiver individuelles
  • 225 g de blancs de poireau (3-4 blancs de poireau), coupés en tronçons
  • 15 g de beurre
  • 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 4 crottins de Chavignol

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 23.8 g
Kalorie 2363 kJ / 567.5 kcal
Tłuszcz 28.8 g
Błonnik 23.5 g
Węglowodany 53 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...