Couscous abricots, noisettes, feta et légumes variés

Couscous abricots, noisettes, feta et légumes variés

4.6 104 oceny
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • de noisettes
    150 g
  • d'abricots secs dénoyautés
    150 g
  • d'oignons coupés en quatre
    300 g
  • d'ail
    20 g
  • huile d'olive et un peu pour la finition
    60 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de semoule de blé dur
    200 g
  • de fond de légumes maison
    1 c. à café bombée
    1 cube de bouillon de légumes, émietté
  • d'eau
    600 g
  • de carottes coupées en rondelles (5 mm)
    200 g
  • de courgette coupée en rondelles (7-10 mm)
    200 g
  • de poivron rouge coupé en dés
    150 g
  • de petits pois surgelés
    100 g
  • de feta coupée en dés (5 mm)
    200 g
  • de persil frais (opcjonalnie) ciselé, pour la finition
    2 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 622 kcal / 2607 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 47 g
Błonnik 12.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...