Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Les gnocchi
- 500 g d'eau, et pour la cuisson des gnocchi
- 2 pincées de sel, et pour la cuisson des gnocchi
- 700 g de pousses d'épinard frais
- 280 g de chapelure
- 90 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 100 g de parmesan râpé
- 2 œufs
La finition
- 40 g de beurre doux
- 5 feuilles de sauge fraîche
- 30 g de parmesan en copeaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2791 kJ / 667 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 88.2 g
- Tłuszcz
- 23.1 g
- Błonnik
- 4.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quenelles de beignets de chou-fleur
1h
Risotto au potiron
35 Min
Gnocchis de patate douce
40p
Gnocchis de courge au lait d'amande
1 godz. 5 min
Gnocchis de butternut
1 Std. 35 Min
Risotto aux épinards et crème au safran
40p
Gnocchi de céleri-rave à la sauce Castelmagno
1h
Gnocchi au potiron jaune
1 Std. 15 Min
Gnocchis aux épinards et au gouda
1h
Galettes de chou-fleur au fromage
45min
Croquettes de chou-fleur au parmesan
55 min
Galettes de brocoli avec salsa de radis
1 Std. 15 Min