Gnocchi aux épinards

Gnocchi aux épinards

4.2 87 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

Les gnocchi
  • 500 g d'eau et pour la cuisson des gnocchi
  • 2 pincées de sel et pour la cuisson des gnocchi
  • 700 g de pousses d'épinards frais
  • 280 g de chapelure
  • 90 g de farine de blé et un peu pour fariner
  • 100 g de parmesan râpé
  • 2 œufs
La finition
  • 40 g de beurre doux
  • 5 feuilles de sauge fraîche
  • 30 g de parmesan en copeaux

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 32 g
Kalorie 2791 kJ / 667 kcal
Tłuszcz 23.1 g
Błonnik 4.6 g
Węglowodany 88.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...