Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Les gnocchi
- 500 g d'eau, et pour la cuisson des gnocchi
- 2 pincées de sel, et pour la cuisson des gnocchi
- 700 g de pousses d'épinard frais
- 280 g de chapelure
- 90 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 100 g de parmesan râpé
- 2 œufs
La finition
- 40 g de beurre doux
- 5 feuilles de sauge fraîche
- 30 g de parmesan en copeaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2791 kJ / 667 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 88.2 g
- Tłuszcz
- 23.1 g
- Błonnik
- 4.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gnocchis de patate douce
40min
Miniröstis de carottes nouvelles au cumin
25min
Gnocchis de courge au lait d'amande
1h 5min
Roulé d'épinards au chèvre frais
1h 30min
Gnocchis de butternut
1h 35min
Gnocchi de céleri-rave à la sauce Castelmagno
1h
Croquettes de chou-fleur au parmesan
55min
Galettes de brocoli avec salsa de radis
1h 15min
Gnocchi au potiron jaune
1h 15min
Gnocchis
45min
Gaufre de légumes
35min
Risotto au potiron
35min