Champignons farcis au gorgonzola

Champignons farcis au gorgonzola

4.5 221 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
10 portions

Składniki

  • de riz basmati
    120 g
  • d'eau
    350 g
  • cube de bouillon de légumes émietté
    1
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 - 4 pincées
  • champignons de Paris frais à farcir (très gros)
    10
  • de parmesan coupé en morceaux
    25 g
  • oignon coupé en deux
    1
  • d'ail
    2 gousses
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de gorgonzola
    100 g
  • de crème fraîche
    50 g
  • de persil frais équeuté et réserver quelques feuilles pour la finition
    1 bouquet
    1 bouquet de ciboulette fraîche, ciselé et réserver un peu pour la finition
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 129.6 kcal / 540.8 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 7.7 g
Węglowodany 10.1 g
Błonnik 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...