Urządzenia i Akcesoria
Turmeric fried chicken
Przygotowanie 1 godz. 10 min
Czas całkowity 13 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
chicken winglets (see Tips)1000 - 1200 g
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
coconut milk165 g
-
soy sauce2 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
salt2 tsp
-
ground turmeric2 tbsp
-
fresh curry leaves (optional)4 - 5 sprigs
-
mirin80 g
-
Sriracha sauce3 tbsp
-
brown sugar2 tbsp
-
plain flour150 g
-
ground turmeric2 tsp
-
vegetable oil for frying1500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1087.5 mg
Białko
35.9 g
Kalorie
3861.3 kJ /
919.4 kcal
Tłuszcz
73.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
17.7 g
Węglowodany
31.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey BBQ Chicken
1 godz.
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 min
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3 godz. 20 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Malay-style coconut chicken
25 godz. 40 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
BBQ chicken winglets
1 godz. 15 min