
Urządzenia i Akcesoria
Ayam kapitan (chicken curry)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
dried red chillies trimmed and deseeded if preferred6 - 12
-
warm water for soaking
-
vegetable oil40 g
-
fresh long red chillies trimmed and deseeded if preferred4 - 8
-
garlic cloves2
-
eschalots100 g
-
red onion100 g
-
candlenuts (see Tips)2
-
piece fresh turmeric peeled5 cm
-
shrimp paste (see Tips)½ tsp
-
water20 g
-
chicken lovely legs (see Tips)4 - 6
-
coconut milk150 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
lime juice2 tsp
-
fresh kaffir lime leaves6
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
488.8 kcal /
2052.9 kJ
Białko
46.6 g
Tłuszcz
28.7 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Sód
777.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken Rendang
45 min
Mee Goreng Mamak
15 min
Char Kway Teow
15 min
Masala Squid
25 min
Nasi Lemak
45 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 godz. 15 min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 godz.
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 godz. 25 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min