Urządzenia i Akcesoria
Ayam kapitan (chicken curry)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
dried red chillies trimmed and deseeded if preferred6 - 12
-
warm water for soaking
-
vegetable oil40 g
-
fresh long red chillies trimmed and deseeded if preferred4 - 8
-
garlic cloves2
-
eschalots100 g
-
red onion100 g
-
candlenuts (see Tips)2
-
piece fresh turmeric peeled5 cm
-
shrimp paste (see Tips)½ tsp
-
water20 g
-
chicken lovely legs (see Tips)4 - 6
-
coconut milk150 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
lime juice2 tsp
-
fresh kaffir lime leaves6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
777.4 mg
Białko
46.6 g
Kalorie
2052.9 kJ /
488.8 kcal
Tłuszcz
28.7 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mee Goreng Mamak
15 min
Masala Squid
25 min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 godz. 15 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1 godz. 25 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 godz.
Nyonya Steamed Fish
45 min
Nyonya Chicken Rendang
45 min
Nasi Lemak
45 min