Urządzenia i Akcesoria
Garlic prawns
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh red bird's eye chilli deseeded if preferred1
-
olive oil40 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
dry white wine150 g
-
dried oregano1 tsp
-
sea salt to taste2 pinches
-
peeled raw prawns tail-on700 g
-
fresh crusty bread to serve
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1963.4 mg
Białko
44 g
Kalorie
1850 kJ /
440 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Baked masala fish (MEATER+®)
1 godz. 15 min
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Spaghetti carbonara
35 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Penne with mussels
1 godz. 5 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Chilli garlic prawns
10 min
Spiced garlic prawns and calamari
15 min
Lime and chilli corn
40 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min