Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
250
g di zucchero
lub 250 g di zucchero grezzo - 200 - 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaio di aceto
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 8545 kJ / 2040 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 256 g
- Tłuszcz
- 111 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caramelle toffee
2h
Salsa al caramello
35min
Chutney di cipolle caramellate
24h
Croccante alle arachidi
1h 30min
Croccante a nido d'ape
1h 30min
Gelato al caramello salato (TM6)
14h
Salsa al caramello
1h 30min
Croccante alle mandorle
1h 30min
Crema al caramello salato
1h 10min
Caramello liquido
35min
Caramello salato
1h
Crema Bimby ® (TM6)
45min