
Urządzenia i Akcesoria
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
8 porzioni
Składniki
Pan brioche
-
di latte150 g
-
di zucchero5 g
-
di lievito di birra fresco sbriciolato15 g
-
di farina tipo 00200 g
-
di farina manitoba150 g
-
tuorli2
-
limone la scorza grattugiata1
-
di olio di oliva30 g
-
di sale1 pizzico
Crema pasticcera alle fragole
-
di fragole pulite e a pezzi300 g
-
di zucchero80 g
-
limone il succo filtrato½
-
di latte intero60 g
-
tuorli2
-
di farina tipo 0040 g
-
di panna (min. 30% di grassi)100 g
Terminare la preparazione
-
zucchero di canna q.b.
-
zucchero a velo a piacere
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
339.8 kcal /
1421.5 kJ
Białko
9.1 g
Tłuszcz
11.3 g
Węglowodany
53.9 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Sód
136.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mamma sei unica
22 Przepisy
Włochy
Włochy