Pinsa romana

Pinsa romana

4.6 127 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
6 porzioni

Składniki

  • 1750 g di acqua
  • 35 g di lievito madre disidratato
  • 650 g di farina tipo 0
  • 30 g di farina di riso
  • 20 g di farina di soia
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 10 g di sale
  • passata di pomodoro a piacere
  • 250 g di mozzarella sgocciolata e a fette

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 564.5 kcal / 2363.4 kJ
Białko 24.3 g
Tłuszcz 11.2 g
Węglowodany 89.4 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 5.7 g
Sód 866.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...