
Urządzenia i Akcesoria
Pinsa romana
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
6 porzioni
Składniki
-
1750 g di acqua
-
35 g di lievito madre disidratato
-
650 g di farina tipo 0
-
30 g di farina di riso
-
20 g di farina di soia
-
10 g di olio extravergine di oliva
-
10 g di sale
-
passata di pomodoro a piacere
-
250 g di mozzarella sgocciolata e a fette
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
564.5 kcal /
2363.4 kJ
Białko
24.3 g
Tłuszcz
11.2 g
Węglowodany
89.4 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Sód
866.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

L'Italia da gustare
70 Przepisów
Włochy
Włochy