Pinsa romana

Pinsa romana

4.6 127 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
6 porzioni

Składniki

  • di acqua
    1750 g
  • di lievito madre disidratato
    35 g
  • di farina tipo 0
    650 g
  • di farina di riso
    30 g
  • di farina di soia
    20 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di sale
    10 g
  • passata di pomodoro a piacere
  • di mozzarella sgocciolata e a fette
    250 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 564.5 kcal / 2363.4 kJ
Białko 24.3 g
Tłuszcz 11.2 g
Węglowodany 89.4 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 5.7 g
Sód 866.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...