Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1750 g di acqua
- 35 g di lievito madre disidratato
- 650 g di farina tipo 0
- 30 g di farina di riso
- 20 g di farina di soia
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- passata di pomodoro, a piacere
- 250 g di mozzarella, sgocciolata e a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2363.4 kJ / 564.5 kcal
- Białko
- 24.3 g
- Węglowodany
- 89.4 g
- Tłuszcz
- 11.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.7 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 866.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane contadino
19 Std.
Panettone gastronomico natalizio
7 Std.
Panettone TM6
10u. 30min
Piadina romagnola
15 Min
Focaccia di semola
6h 40min
Pane in padella
18h
Burger buns
4h 40min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Cornetti brioche
6h 30min
Pizza margherita (per 1 persona)
1 godz. 30 min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Pizza napoletana
9 godz.