Pinsa romana
TM6

Pinsa romana

4.7 (120 ocen)

Składniki

  • 1750 g di acqua
  • 35 g di lievito madre disidratato
  • 650 g di farina tipo 0
  • 30 g di farina di riso
  • 20 g di farina di soia
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 10 g di sale
  • passata di pomodoro, a piacere
  • 250 g di mozzarella, sgocciolata e a fette

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2363.4 kJ / 564.5 kcal
Białko
24.3 g
Węglowodany
89.4 g
Tłuszcz
11.2 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Błonnik
3.1 g
Sód
866.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy