
Urządzenia i Akcesoria
Pulpety z wołowiny i kiełbasy wieprzowej
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porcje
Składniki
-
bułki, suchej pokrojonej na kawałki40 g
-
mleka40 g
-
oliwa z oliwek ilość do natłuszczenia przystawki Varoma
-
cebuli przekrojonej na pół50 g
-
ząbek czosnku1
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki50 g
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście15 g
-
mięsa wołowego, mielonego podzielonego na kawałki200 g
-
kiełbasy wieprzowej, surowej np. białej lub salsiccii, obranej z jelita, pokrojonej na kawałki200 g
-
jajka2
-
pieprzu czarnego, świeżo mielonego1 szczypta
-
soli½ łyżeczki
-
wody500 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
331 kcal /
1385 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PULPETY I KOTLETY
10 Przepisów
Polska
Polska