
Urządzenia i Akcesoria
Żeberka wieprzowe z meksykańską salsą pomidorową
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porcji
Składniki
Salsa pomidorowa
-
soli1 łyżeczka
-
kolendry, świeżej tylko liście1 gałązka
-
pomidorów bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki500 g
-
papryczki chili, świeżej bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki30 g
-
ząbek czosnku1
-
cebuli pokrojonej w ćwiartki50 g
Żeberka
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, świeżo mielonego1 łyżeczka
-
coli200 g
-
papryczek chili chipotle, z puszki (np. La Costeña®)140 g
-
brązowego cukru100 g
-
sosu sojowego80 g
-
ząbki czosnku2
-
cebuli pokrojonej w ćwiartki180 g
-
oleju40 g
-
żeberek wieprzowych pokrojonych na 4 cm kawałki1000 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
593 kcal /
2255 kJ
Białko
23.86 g
Tłuszcz
36.49 g
Węglowodany
28.13 g
Błonnik
1.65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

VIVA MEXICO!
12 Przepisów
Polska
Polska