
Urządzenia i Akcesoria
Łosoś z kapustą w cieście francuskim
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porcje
Składniki
-
fileta z łososia, świeżego, bez skóry pokrojonego na kawałki (ok. 10 x 15 cm)600 - 700 g
-
pieczarek przekrojonych na pół400 g
-
oleju60 g
-
soli¾ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
cebuli przekrojonej na pół100 g
-
kapusty kiszonej odsączonej, pokrojonej na kawałki200 g
-
kminku, mielonego½ łyżeczki
-
wody200 g
-
ciasta francuskiego (275 g)1 opakowanie
-
jajko roztrzepane1
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
793.4 kcal /
3321.7 kJ
Białko
43.4 g
Tłuszcz
56.3 g
Węglowodany
29.9 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Sód
662.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SZYBKIE OBIADY
12 Przepisów
Polska
Polska