Rillettes de poulet à la ricotta et au citron

Rillettes de poulet à la ricotta et au citron

3.7 58 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 300 g de filets de poulet, sans peau coupés en gros cubes
  • 250 g de ricotta
  • le zeste d'½ citron jaune non traité
  • ½ bouquet de menthe fraîche effeuillé
  • du sel à ajuster en fonction des goûts
  • du poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 28 g
Kalorie 451 kJ / 106 kcal
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...