
Urządzenia i Akcesoria
Orzechy nerkowca limonkowo-kokosowe na ostro
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
650 g
Składniki
-
60 g miodu
-
30 g oleju kokosowego
-
¼ łyżeczki soli morskiej
-
3 łyżeczki suszonych płatków chili
-
4 łyżeczki suszonych płatków papryczki jalapeño chili (opcjonalnie)
-
60 g wiórków kokosowych
-
500 g orzechów nerkowca
-
½ - 1 łyżeczka skórki otartej z limonki ekologicznej, bez białych błonek
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
556.9 kcal /
2330.1 kJ
Białko
14.8 g
Tłuszcz
44.5 g
Węglowodany
33.5 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
15.3 g
Sód
85.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZEKĄSKI
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Chutney z mango
40 min
Chimichurri
5 min
Kwaśne curry rybne (Fish ambul thiyal)
1 godz.
Orzechy słodko-pikantne
20 min
Pasta truflowa (pate pieczarkowe z truflą)
20 min
Pasta kokosowa z cebulą i kolendrą
50 min
Tapenada
5 min
Tapenada z zielonych oliwek
10 min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1 godz. 40 min
Słodkie migdały w karmelu
20 min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1 godz. 40 min
Indyjski ser ze szpinakiem (Palak Paneer)
45 min