![Côte de bœuf, sauce moutarde Côte de bœuf, sauce moutarde](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F5F1E9BF-4181-4883-A04C-FE3156F646F3/Derivates/079730cc-d4be-4e7d-a197-70fc9c4ffcc4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- du sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 côte de bœuf (1200 g)
- 3 échalotes, coupées en deux
- 25 g de beurre
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 3 c. à soupe de vinaigre de cidre
- du poivre moulu
- 150 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 50 g de moutarde
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1829 kJ / 439 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 20 g
Alternatywne przepisy
Sauce béarnaise
20min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min
Sauce au poivre
25 Min
Sauce dieppoise
35min
Brochettes de boeuf mariné au pesto, miel et bière
1小时 20 分钟
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1h 25 min
Steak haché au gruyère
30 min
Sauce béarnaise
20min
Bœuf en croûte de café, écrasé de pommes de terre
12h
Sauce béarnaise
40 分钟
Sauce Messine
10 分钟
Sauce bordelaise
45p