Côte de bœuf, sauce moutarde
TM6 TM5

Côte de bœuf, sauce moutarde

4.7 (51 ocen)

Składniki

  • du sel
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 côte de bœuf (1200 g)
  • 3 échalotes, coupées en deux
  • 25 g de beurre
  • 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
  • 3 c. à soupe de vinaigre de cidre
  • du poivre moulu
  • 150 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 50 g de moutarde

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1829 kJ / 439 kcal
Białko
33 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
20 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy