Côte de bœuf, sauce moutarde

Côte de bœuf, sauce moutarde

4.7 56 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions

Składniki

  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • du sel
  • côte de bœuf (1200 g)
    1
  • échalotes coupées en deux
    3
  • de beurre en morceaux
    25 g
  • d'herbes de Provence déshydratées
    1 c. à café
  • de vinaigre de cidre
    3 c. à soupe
  • du poivre moulu
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    150 g
  • de moutarde
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 439 kcal / 1829 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...