Côte de bœuf, sauce moutarde

Côte de bœuf, sauce moutarde

4.7 59 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions

Składniki

  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • du sel
  • 1 côte de bœuf (1200 g)
  • 3 échalotes coupées en deux
  • 25 g de beurre en morceaux
  • 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
  • 3 c. à soupe de vinaigre de cidre
  • du poivre moulu
  • 150 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 50 g de moutarde

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 33 g
Kalorie 1829 kJ / 439 kcal
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...