Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min., très froide
- 80 g de sucre en poudre
- 160 g de whisky
- 400 g de café expresso ou allongé, selon vos goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 1305 kJ / 313 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 12.5 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Sabayon classique
15min
Canard laqué et purée de vitelotte
35min
Carpaccio d'ananas avec sorbet rose
20 min
Salade d'Halloween au houmous sanglant
1h
Sauce béarnaise
20 min
Sauce au poivre vert
20 min
Sauce béarnaise
40 min
Cocktail Bellini
5min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35min
Sauce choron
20 min
Liqueur de whisky
2h
Carbonade flamande
1 godz. 45 min