Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile d'olive
- 200 g de cidre brut
- 100 g de coulis de tomates
- 20 g de vinaigre de cidre
- 1 c. à café de sauce Worcestershire
- 1 c. à café de piment de Cayenne en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de cumin en poudre
- 30 g de cassonade
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de moutarde
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 344.8 kJ / 82.3 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 10.8 g
- Tłuszcz
- 3.1 g
- Błonnik
- 0.6 g
Alternatywne przepisy
Marinade à la moutarde et au miel
5 Min
Travers de porc "spécial sauce"
1 Std. 40 Min
Sauce cocktail
10 Min
Sauce barbecue
20 Min
Marinade tequila-orange (pour poitrine de porc)
12h
Travers de porc sauce barbecue
4 Std. 25 Min
Sauce barbecue
25 Min
Marinade teriyaki (pour brochettes de porc à l'ananas)
12h 20min
Brochettes de porc satay
25 Min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1 Std. 50 Min
Sauce chimichurri
5 Min
Sauce salsa
1 Std. 25 Min