Urządzenia i Akcesoria
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
fresh coriander for serving10 g
-
onions quartered120 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)10 g
-
fresh green chilli halved1
-
olive oil15 g
-
aubergines cubed (1 cm)350 g
-
red split lentils rinsed150 g
-
black mustard seeds1 tsp
-
garam masala2 tsp
-
tomato purée15 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
300 g chicken stockliquid vegetable stock300 g
-
ripe tomatoes quartered450 g
-
coconut milk400 g
-
fresh spinach leaves150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.9 g
Kalorie
731 kJ /
175 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Węglowodany
24.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Coconut Dhal
20min
Chickpea Gratin
1h
Vegetable Stroganoff
30min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Lentil moussaka
2h 20min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min