Risotto with Broccoli Rabe
TM6 TM5

Risotto with Broccoli Rabe

4.6 ( 44 oceny )

Składniki

  • 60 g vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 1 jar sun-dried tomatoes in oil (total weight 280 g), with oil
  • 2 shallots (approx. 60 g), halved
  • 40 g unsalted butter diced
  • 10 g olive oil
  • 30 g pine nuts
  • 320 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
  • 60 g white wine, dry
  • 820 g water
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
    lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) (see tip)
  • ½ - 1 tsp fine sea salt to taste
  • 700 g broccoli rabe (Cime di Rapa, approx. 1000 g untrimmed), cut in pieces (1 cm)
    lub 700 g turnip greens (Cime di Rapa, approx. 1000 g untrimmed), cut in pieces (1 cm)
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
409 kcal / 1714 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
51 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy