
Urządzenia i Akcesoria
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
ground cinnamon¾ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
courgettes peeled in ribbons (approx. 500 g)2
-
sunflower oil for frying1 tsp
-
red peppers each pepper cut into 8 pieces3
-
tinned tuna, in brine 2 x 160 g (drained weight approx. 220 g)2
-
fresh parsley leaves chopped1 bunch
-
grated mozzarella80 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
189 kcal /
790 kJ
Białko
21.2 g
Tłuszcz
6.7 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Veracruz Fish
30 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Creamed Cod
45 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Tuna Fishcakes
1 godz. 15 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Tuna Pasta
30 min