Urządzenia i Akcesoria
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
ground cinnamon¾ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
courgettes peeled in ribbons (approx. 500 g)2
-
sunflower oil for frying1 tsp
-
red peppers each pepper cut into 8 pieces3
-
tinned tuna, in brine 2 x 160 g (drained weight approx. 220 g)2
-
fresh parsley leaves chopped1 bunch
-
grated mozzarella80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.2 g
Kalorie
790 kJ /
189 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Chicken Tagine
25 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min