Urządzenia i Akcesoria
Aubergine and Tomato Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
olive oil40 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered120 g
-
600 g tomatoes, tinned, cut in pieces (2 cm)ripe tomatoes cut in pieces (2 cm)600 g
-
fine sea salt or more to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper or more to taste½ tsp
-
caster sugar1 tsp
-
aubergines cut in pieces (2 cm)450 g
-
dried pasta eg. Farfalle or Amori350 g
-
water700 g
-
fresh basil leaves5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.3 g
Kalorie
2141 kJ /
512 kcal
Tłuszcz
15.8 g
Węglowodany
75.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Stroganoff
30 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 godz. 30 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Courgette and Feta Risotto
30 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Pasta alla Norma
50 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min