Urządzenia i Akcesoria
Aubergine and Tomato Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
olive oil40 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered120 g
-
600 g tomatoes, tinned, cut in pieces (2 cm)ripe tomatoes cut in pieces (2 cm)600 g
-
fine sea salt or more to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper or more to taste½ tsp
-
caster sugar1 tsp
-
aubergines cut in pieces (2 cm)450 g
-
dried pasta eg. Farfalle or Amori350 g
-
water700 g
-
fresh basil leaves5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.3 g
Kalorie
2141 kJ /
512 kcal
Tłuszcz
15.8 g
Węglowodany
75.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Quick Falafel
30min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Lentil Moussaka
2h 20min
Vegetable Stroganoff
30min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min