Urządzenia i Akcesoria
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water1200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
basmati rice200 g
-
green asparagus woody ends removed500 - 700 g
-
extra virgin olive oil40 g
Lemon Sabayon Sauce
-
egg yolks4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1685 kJ /
403 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Onion Soup
1 godz.
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1 godz. 5 min
Asparagus cream soup
30 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Salmon Tartare
25 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Spinach and Cheese Soufflés
35 min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min