Urządzenia i Akcesoria
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water1200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
basmati rice200 g
-
green asparagus woody ends removed500 - 700 g
-
extra virgin olive oil40 g
Lemon Sabayon Sauce
-
egg yolks4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1685 kJ /
403 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Scandinavian Brunch
Brak ocen
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Bolivian Rice Pilaf
45 min
Quinoa Salad
35 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Baked spinach and eggs
35 min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1 godz. 5 min
Courgettes with Corn
25 min