Urządzenia i Akcesoria
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water1200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
basmati rice200 g
-
green asparagus woody ends removed500 - 700 g
-
extra virgin olive oil40 g
Lemon Sabayon Sauce
-
egg yolks4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1685 kJ /
403 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 godz. 20 min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Pumpkin Soup
35 min
Baked spinach and eggs
35 min
Ratatouille
40 min
Pears in Spiced Red Wine
3 godz. 20 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Tomato Sauce
40 min