Urządzenia i Akcesoria
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 72 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Fermented Onions
-
red onions halved300 g
-
fine sea salt10 g
-
water500 g
Avocado Tuna Salad
-
cucumber halved lengthways1
-
tuna, tinned, in oil or brine, drained250 g
-
white wine vinegar3 Tbsp
-
olive oil3 Tbsp
-
avocado cubed (approx. 2-3 cm)1
-
fresh basil leaves3 sprigs
-
fresh parsley leavesfresh mint leaves3 sprigs
-
watercress3 Tbsp
-
sunflower seeds2 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1534.1 mg
Białko
20.6 g
Kalorie
1362.4 kJ /
325.6 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
9.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45 min
Pasta alla Nerano
40 min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1 godz. 45 min
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8 godz. 10 min
Moi Moi
1 godz.
Cullen Skink
45 min
Shakshuka in the Varoma
30 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min