Urządzenia i Akcesoria
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 72 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Fermented Onions
-
red onions halved300 g
-
fine sea salt10 g
-
water500 g
Avocado Tuna Salad
-
cucumber halved lengthways1
-
tuna, tinned, in oil or brine, drained250 g
-
white wine vinegar3 Tbsp
-
olive oil3 Tbsp
-
avocado cubed (approx. 2-3 cm)1
-
fresh basil leaves3 sprigs
-
fresh parsley leavesfresh mint leaves3 sprigs
-
watercress3 Tbsp
-
sunflower seeds2 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1534.1 mg
Białko
20.6 g
Kalorie
1362.4 kJ /
325.6 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
9.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Zucchini Bolognese
40 min
Alcohol-free Berry Mojito
5 min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 godz.
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Frozen Yoghurt Bark
6 godz. 10 min
Pea and Lardo Soup
1 godz. 5 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8 godz.
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 min