Urządzenia i Akcesoria
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
sun-dried tomatoes in oil drained12
-
nutritional yeast flakes1 Tbsp
-
smoked paprika1 tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tinned black beans drained and rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
red peppers quartered150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.4 g
Kalorie
593 kJ /
142 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Węglowodany
17.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 godz. 30 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 godz. 30 min
Seitan Pie
2 godz. 10 min
Chickpea Pancakes
20 min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Seitan Chilli
25 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min