Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sardine Parcels
- 8 fresh whole sardines, gutted (each 70-80 g) (see variations)
- extra virgin olive oil, for greasing
- 4 pinches salt
Green Bean Salad
- 2 eggs
- 500 g water
- 500 g fresh green beans
- 250 g cherry tomatoes, halved
- 80 g spring onions, cut in thin strips (julienne)
- 40 g extra virgin olive oil
- 15 g white wine vinegar
- 2 - 3 pinches salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1504 kJ / 360 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 3.7 g
Alternatywne przepisy
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Sardines in parcels with green bean salad
Keine Bewertungen
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40min
Monkfish tagine with preserved lemon
1 Std. 35 Min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 Min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1h
Sicilian Prawn Salad
40min