Feta and Aubergine Sandwich Filling

Feta and Aubergine Sandwich Filling

4.5 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • olive oil
    20 g
  • aubergine sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)
    200 g
  • pine nuts
    30 g
  • roasted red peppers, preserved
    100 g
  • feta cheese crumbled
    150 g
  • Greek yoghurt
    50 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 223 kcal / 933.2 kJ
Białko 8.2 g
Tłuszcz 18.3 g
Węglowodany 8.5 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 6.7 g
Sód 496.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...