Urządzenia i Akcesoria
Feta and Aubergine Sandwich Filling
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
aubergine sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)200 g
-
pine nuts30 g
-
roasted red peppers, preserved100 g
-
feta cheese crumbled150 g
-
Greek yoghurt50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
496.4 mg
Białko
8.2 g
Kalorie
933.2 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
8.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1 godz. 55 min
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10 min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40 min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 min
Pasta alla Nerano
40 min
Vegetarian Pizza
Brak ocen
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1 godz.
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Spanish Tortilla
1 godz.
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min