Urządzenia i Akcesoria
Feta and Aubergine Sandwich Filling
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
aubergine sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)200 g
-
pine nuts30 g
-
roasted red peppers, preserved100 g
-
feta cheese crumbled150 g
-
Greek yoghurt50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
496.4 mg
Białko
8.2 g
Kalorie
933.2 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
8.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15min
Courgetti Carbonara
40min
Vegetarian Pizza
Nenhuma avaliação
Potato Gratin
1h 10min
Butter Board with Spinach Pesto
15min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min