Urządzenia i Akcesoria
Feta and Aubergine Sandwich Filling
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
aubergine sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)200 g
-
pine nuts30 g
-
roasted red peppers, preserved100 g
-
feta cheese crumbled150 g
-
Greek yoghurt50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
496.4 mg
Białko
8.2 g
Kalorie
933.2 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
8.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
40 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Mexican Quinoa Salad
30 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min