
Urządzenia i Akcesoria
Rillettes de porc au cidre
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
-
de saindoux70 g
-
de poitrine de porc, découennée et détaillée en dés300 g
-
de sauté de porc détaillé en dés300 g
-
de cidre brut250 g
-
de pommes coupées en quartiers200 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts3 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
feuille de laurier1
-
d'eau150 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
338 kcal /
1404.8 kJ
Białko
20.8 g
Tłuszcz
23.8 g
Węglowodany
7.8 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Rillettes et tartinades
10 Przepisów
Francja
Francja