Vellutata saporita di fagioli bianchi

Vellutata saporita di fagioli bianchi

3.8 57 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 3 spicchi di aglio
  • 10 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • ¼ di cucchiaino di cumino in polvere + q.b.
  • ¼ di cucchiaino di paprica + q.b.
  • 500 g di fagioli bianchi di Spagna in scatola, sgocciolati
    500 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati
  • 500 g di brodo vegetale
  • 2 cucchiaini di sale a piacere
  • 1 pizzico di pepe nero macinato a piacere
  • 1 limone il succo spremuto fresco
  • 2 cipollotti a rondelle sottili

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 7 g
Kalorie 523 kJ / 125 kcal
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...