Finocchi e gamberi allo zafferano

Finocchi e gamberi allo zafferano

3.9 147 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 60 g di cipolla in quarti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di finocchi a fettine sottili
  • 1 pizzico di sale
  • 30 g di vino bianco
  • 1 bustina di zafferano
  • 300 g di code di gambero sgusciate e pulite

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 14.3 g
Kalorie 636 kJ / 152 kcal
Tłuszcz 8.5 g
Błonnik 2.6 g
Węglowodany 4.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...