
Urządzenia i Akcesoria
Filet mignon aux nectarines
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
d'eau950 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts5 pincées
-
de riz basmati150 g
-
d'huile d'olive15 g
-
de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts3 pincées
-
de filet mignon de porc dénervé500 - 600 g
-
nectarines coupées en huit3
-
d'oignon coupé en deux80 g
-
de gingembre frais10 g
-
gousse d'ail1
-
de sucre roux en poudre1 c. à café
-
de vinaigre balsamique blanc10 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.80 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
507 kcal /
2119 kJ
Białko
43.5 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
45 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pêche et abricot
10 Przepisów
Francja
Francja